Известие

Collapse
No announcement yet.

отново проблем 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• отново проблем 156

колеги при смяна на акумулатор окасих корпуса на компютара с ключа с други думи докоснах го при стягане на акумулатора и от този момент до сега не иска да запали... при палене ми изгася ключето на таблото мисля че не е пречината от имобилайзера ... Вазможно ли е да сам изгорил компютъра?
    2.4 JTD 136hpsigpic

Пробва ли с откачане на минуса и изчакване 15 тина минути след като стана тая беля ?
    Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina

Comment

Първоначално публикувано от RomeoJTD Покажи съобщение
      Пробва ли с откачане на минуса и изчакване 15 тина минути след като стана тая беля ?
      проблема е че аз от толкова вартене сварших акумулатора и и подавам ток с кабели стояла е сигорно и 12 часа но без резолтат няма палене запарви пат ми се случва катова нещо...
      2.4 JTD 136hpsigpic

Comment

Е все има първи път...На един приятел наскоро му се случи подобно нещо.Беше му умрял акумолатора, купи си нов и дотам.Не иска да запали, та платформа, сервиз и нов компютър/втора ръка/.Пежо нещо си кара.Ма дали той направи някакъв сакатлък или му беше дошло времето не мога да кажа.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

зареди акумулатора и пробвай пак,имал съм случай при паднал акумулатор и ток да подаваш пак не пали ако имаш мъртва клетка,и провери всички силови бушони около акумулатора са (ако има такива там разбира се) че не знам на твоята къде се намират
          Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 2001 150 HP Berlina

Comment

Working...
          X